Помоћ

Ова помоћ намењена је посетиоцима интерент презентације Етичког одбора Србије (ЕОС).

Главна навигациoна поља наше интерент презентације постављена су с леве стране сваке странице. Једним кликом миша на било које од њих доћи ћете на одговарајућу страницу презентације.

У оквиру главних навигационих поља налазе се и поља за навигацију која воде на подстраницу сваке странице. Један клик миша на било коју од њих довешће Вас до одговарајуће подстранице.

Уколико желите да претражите презентацију, унесите једну или више речи у поље за претраживање и притисните ENTER, након чега ћете бити прослеђени на страницу са резултатима претраге.

Најновије вести као и новости из ЕОС-а, у скраћеној форми, објављена су на свакој страници интерент презентације у десној навигацији. Једним кликом миша на линк «детаљније» добићете текст у целини.

У заглављу странице, с леве стране, налазе се опције:
мапа, контакт, помоћ и правила.
Користећи опцију – мапа – можете да лоцирате били коју страницу презентације.
Опција – контакт – одвешће Вас на страницу Контакт где ђете добити податак о контакт особама ЕОС-а.

Можете да мењате  писмо притиском на одговарајућу опцију из заглавља које се налази изнад главних навигационих поља.

Ако вам је потребна додатна помоћ, или желите да нам се обратите с неким конкретним питањем, контактирајте нас путем електронске поште на адресу: ОВДЕ ИДЕ ЕМАИЛ.

Сва Ваша постављена питања биће објављена на страници коју можете активирати путем опције која се налази у доњем десном делу сваке странице интернет презентације.